Trainingen en Workshops

Workshop '(Terug) in je Kracht'

Met elkaar gaan we op zoek naar de verschillende kanten van onszelf! We lopen allemaal weleens met een dilemma rond, of bepaalde blokkades, waardoor we niet verder lijken te komen of onze doelen maar niet lijken te halen. Onzekerheden, wel willen, maar niet lijken te kunnen.
Allemaal zaken waar wij tegen aan kunnen lopen. Tijdens deze workshop verkrijg je hier nieuwe inzichten over! Het is een introductie tot de methode Voice Dialogue, die ervan uitgaat dat jij veel verschillende kanten in je hebt. Zeer effectief door het ervaren en spelen met alle kanten die jij in je hebt.
De workshop is geschikt voor iedereen die zich verder wil blijven ontwikkelen, zichzelf nog meer wil leren kennen, blokkades ervaart en anders wil leren omgaan in voor hem/haar lastige situaties.

Teambuilding workshops!

Bewust naar onze communicatie kijken en elkaar op een positieve wijze feedback geven heeft een duidelijk effect op de samenwerking met elkaar. Er ontstaat meer begrip en openheid naar elkaar. De methode die ik hanteer, is vooral gericht op positiviteit en humor.
Uitgangspunt is luchtig kijken naar jezelf en de ander. Door het verkrijgen van nieuwe inzichten en op een andere manier kijken naar jezelf en de ander, is er meer ruimte voor ieder individu, waardoor er groei mogelijk is binnen teams.
Aan de hand van een feedbackspel en een aantal oefeningen gaan we met elkaar in gesprek over jezelf en de ander.

De workshops zijn vooral geschikt voor teams die nauw met elkaar samenwerken en worden uiteraard op maat aangeboden en aangepast aan voorop gestelde doelen.

Praktische informatie

Aantal maximum deelnemers:
8
Datum:
Woensdag 22 februari 19.30 tot 22.00 uur
of
Zaterdag 25 februari van 10.00 tot 13.00 uur

Locatie:
Spark Centre
Du Meelaan 578, Zoetermeer

Kosten:
gratis deelname


Heb je vragen over deze workshop of wil je je aanmelden? Neem gerust contact op!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Reactie van een deelnemer:

Afgelopen zaterdag de groepstraining "Terug in je kracht" gevolgd bij coach Kim van der Sluis van I&K Coaching. Werkelijk een openbaring! Door middel van Voice dialogue en Psycho-drama ben ik er eindelijk achter gekomen hoe ik in voor mij lastige situaties beter kan reageren door een andere mind-set, een andere kant van mezelf te laten zien, in plaats van mijn gebruikelijke manier van "primair reageren". Niet alleen heb ik ingezien dat ik op deze manier mijn werkelijke doel eerder zal bereiken, ik voel me er ook beter en trotser bij. Daarbij was ik totaal positief verrast door de manier van rollenspel die Kim heeft gebruikt om tot de kern van een probleem te komen. Echt een eye-opener. Tenslotte was de interactie met de deelnemers uit deze groepssessie waanzinnig leuk waarbij iedereen van elkaar heeft kunnen leren in een veilige omgeving en op een ontspannen manier!