Ik zal mij even voorstellen...

Opgegroeid in Rotterdam. Een tijd lang in Hoek van Holland samengewoond, waarna ik na een lange relatie weer terug ben gekomen naar Rotterdam. Een periode waarin ik een onbestemd gevoel had met veel spanning en onrust. Waarin ik veel piekmomenten ervoer, maar ook sterke dalen. Ik zocht naar balans in mijn leven en naar zelfacceptatie. Een zoektocht, met hulp van een coach en vrienden, die mij heeft geholpen weer tevreden en gelukkig te zijn met mijn leven en alles wat daarbij komt kijken. Waarbij ik de liefde weer terugvond bij mijn huidige partner Roland, waar ik zeer van geniet!

Ik voel mij dus een ervaringsdeskundige. Maar ik voel ook vaak een ontdekkingsdrift in mij. Op zoek naar wie ik nog meer ben en hoe ik meer uit mijn leven kan halen, met de bagage aan ervaring die ik tot nu toe heb opgedaan. Ook door een gezonde drang naar groei en het mooiste uit mezelf willen halen, besloot ik gericht te gaan ontdekken op het vlak van bewustzijn: wat is (mijn) passie? En hoe verhoudt geluk zich met de mens die ik ben? Ik kwam tot de conclusie dat er altijd nog meer te ontdekken valt.

Achteraf, dankbaar voor alles dat ik heb mogen ervaren, heeft dit geleid tot het inzicht dat ik anderen ook graag wil bij staan in hun ontdekkingsreis met alle hindernissen die daarbij horen. Na 12 jaar gewerkt te hebben als locatiemanager in de kinderopvang, waarbij ik in de praktijk al veel te maken had met coaching van collega's, ouders en kinderen, was ik onbewust al begonnen met het aanmeten van dit inzicht. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en heb ik de sprong in het diepe genomen en ben ik volledig voor mijzelf begonnen als coach.

Eerst gestart met de opleiding tot coach aan de Academy voor Counseling en Coaching. Daarnaast volgde ik als extra een training Mindfulness met als doel om mij te blijven verbreden en ook via andere invalshoeken te kunnen gaan begeleiden. Ook volgde ik een training Voice Dialogue en Psychodrama bij B.E.E.R. opleidingen, waar ik ontdekte hoe je door deze speelse effectieve methode van coachen snel tot de kern van de hulpvraag kan komen, waarbij de client op een objectievere, positieve manier naar zichzelf kan kijken.

Gezien mijn brede ervaring op het gebied van persoonlijke (loopbaan)ontwikkeling, opvoedingsondersteuning en mijn focus op (relationele) groei in het leven, zou ik dit alles graag als expertise willen gebruiken om mij dus in te kunnen zetten voor anderen.

Ik hoop hierbij meer over mijzelf kenbaar te hebben gemaakt. Mocht u nog met persoonlijk vragen zitten: stuur mij gerust een bericht!

Kim van der Sluis
I&K Coaching