Een aantal ervaringen van deelnemers en clienten:


Deelnemer training 'Terug in je kracht!'

"De zaterdagmiddag vloog om. Ik vond het erg jammer dat het tijd was om te stoppen. Een unieke ervaring rijker! Met een leuk groepje mensen en een lieve, enthousiaste coach ben ik bewuster geworden van mijn "ikken". Sommige negatieve eigenschappen van jezelf blijken soms helemaal niet zo negatief te zijn. En kan je ze in sommige situaties goed gebruiken. Thanks Kim!"

Deelnemer Individuele coaching

"I&k coaching staat voor inzicht en kracht. Dit zijn woorden die tijdens de sessies waar gemaakt worden. Jezelf open stellen, inzicht krijgen in je eigen kwaliteiten en kracht krijgen door middel van zaken in een juist perspectief te kunnen gaan zien. Kim haar kwaliteit is om in een coach gesprek op een speelse manier jou het inzicht en de kracht te geven om met opgeheven hoofd verder te gaan waar je als mens even blokkeerde."

Deelnemer training 'Terug in je kracht!':

"Afgelopen zaterdag 7 november de groepstraining "Terug in je kracht" gevolgd. Werkelijk een openbaring!
Door middel van Voice Dialog en Psycho-drama ben ik er eindelijk achter gekomen hoe ik in voor mij lastige situaties beter kan reageren door een andere mind-set, een andere kant van mezelf te laten zien, in plaats van mijn gebruikelijke manier van "primair reageren". Niet alleen heb ik ingezien dat ik op deze manier mijn werkelijke doel eerder zal bereiken, ik voel me er ook beter en trotser bij.
Daarbij was ik totaal positief verrast door de manier van rollenspel die Kim heeft gebruikt om tot de kern van een probleem te komen. Echt een eye-opener!
Tenslotte was de interactie met de deelnemers uit deze groepssessie waanzinnig leuk waarbij iedereen van elkaar heeft kunnen leren in een veilige omgeving en op een ontspannen manier!"