Coaching voor bedrijven

Geef uw werknemers de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen! Voor een betere communicatie, samenwerking en meer plezier en passie in het werk door meer inzichten kracht in zichzelf te ontdekken

Teambuildingworkshops of individuele coaching! Het is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen, een betere balans wil vinden tussen werk en privé, andere talenten wil ontdekken, hulp nodig heeft bij conflictsituaties of zijn/haar werkplezier wil terugvinden.


Teambuilding workshops!

Bewust naar onze communicatie kijken en elkaar op een positieve wijze feedback geven heeft een duidelijk effect op de samenwerking met elkaar. Er ontstaat meer begrip en openheid naar elkaar. De methode die ik hanteer, is vooral gericht op positiviteit en humor.
Uitgangspunt is luchtig kijken naar jezelf en de ander. Door het verkrijgen van nieuwe inzichten en op een andere manier kijken naar jezelf en de ander, is er meer ruimte voor ieder individu, waardoor er groei mogelijk is binnen teams.
Aan de hand van een feedbackspel en een aantal oefeningen gaan we met elkaar in gesprek over jezelf en de ander.

De workshops zijn vooral geschikt voor teams die nauw met elkaar samenwerken en worden uiteraard op maat aangeboden en aangepast aan voorop gestelde doelen.

Talentontwikkeling gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling

Talentontwikkeling is het vrijmaken van het potentieel dat iemand al bezit. Het gaat om het achterhalen van iemands persoonlijke kracht en aanleren hoe men deze kracht om kan zetten naar concrete acties, zodat deze persoon op een hoger niveau kan werken.

Coaching op talentontwikkeling is voor werknemers die hun talenten onder de loep willen nemen. Vaak komt deze behoefte aan coaching naar aanleiding van een externe crisis (ontslag, ongeluk) of naar aanleiding van innerlijke onrust. Zit ik op de goede weg? Wil ik dit echt wel? Wat verlamt me nu en wat maakt me onzeker?

Talentontwikkeling is het leren (her)kennen en ontplooien van authentieke talenten. Ontdekken waar de werknemer van nature echt goed in is en hoe deze talenten vervolgens toe te kunnen passen in het werk.


Coaching voor uw bedrijf?

Neem hieronder contact op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht